kvp#16
Pedig egy kb. 15 eves samsung mikro meg mukodik, ami raadasul egy eredeti lehel huton tartozkodik mar vagy 8 eve. Ennek kesobb gyartott hasonlo analog valtozata is jo ideje mukodik, tovabba a ketto kozott gyartott tipus a munkahelyemen. A lenyeg, hogy ezek kivetel nelkul analog, elektromechnaikus vezerlesu rendszerek. A samsung ugyanis foleg szoftvert nem tud irni, mikrosutobe sem.
"A porszívójuk 30 percig ment a dobozból kicsomagolás után. Ez új rekord."
Eloszor nekem is leallt a hovedelem miatt, de az utolag elolvasott kezikonybol kiderult, hogy rosszul hasznaltam, sot osszerakni sem jol raktam ossze. Aztan persze miutan lehult a motor mar jol mukodik. Ez is majd 10 eve birja, csak arra kell figyelni, hogy maximalis motorteljesitmenyen 50%-os porzsak telitettseg folott tulmelegszik a motor. Vagy 30%-ra kell venni a szivoerot, vagy 50%-nal cserelni a pozsakot.
Egyebkent samsung kijelzovel eloszor irorszagban osszerakott ibm szamitogepben talalkoztam, mint kiderult mar a 90-es evek elejen samsung memoria es monitor volt a legtobb nyugati markas termekben. Ebben az idoszakban vittek az apple gyartast kinaba, szinte elsokent a nyugati cegek kozott. Azota a tobbi ceg is kovette oket. Mostanara eljutottunk oda, hogy a delkoerai termekek jelentik a nyugati minoseget...
Ha mar samsung, akkor nem tudom ki tudja, de ok az egyik legjelentosebb hajogyarto ceg is, sot a ceget alapito csalad az elso koreai kiralyi csalad leszarmazottai sot a jelenlegi delkoreai allamelnok is kozzuluk kerult ki.