• Balumann
  #107
  "Te vagy aki meg csak olyan erveket hozott fel hogy kinyujtva nem kell lennie a keznek, hiszen lehet hasznalni a regi eszkozoket. Akkor kerdem en mi szukseg van az erintokepernyore, ha az nem mobil eszkoz ?"

  Ennél azért lényegesen több érvet felhoztam, sajnálom hogy te csak ennyit akartál megérteni belőle, mondjuk ezt sem igazán így írtam szerintem, de mindegy. :D
  Én azt írtam, hogy bármivel jól használható, ha használ is valaki értintőképernyőt (mert ezzel meg van a lehetősége, hogy azzal is használja), NEM KELL folyamatosan azt használnia.
  Én sem látom érelmét, hogy annyiért érintőképernyőt vegyek, bár ez nem azt jelenti, hogy nincs semmi olyan lehetőség benne, ami a billentyűzet+egér MELLETT jól alkalmazható. Hosszabb távon biztosan nem kényelmes (most nem a táblákra gondolok, hanem a monitorokra, amiket tényleg általában kinyújtott kézzel, közelebb hajolva kéne használni).

  "Miert azzal a hulyeseggel porbal akkor hazudozni az MS, mert draga az erintokepernyo azert nem terjed el, hiszen most irtad nem olyan regen, hogy nem kell erintokepernyo, eleg a regi eszkoz. :DD"

  Ezt úgy mondod, mintha én írtam volna. Ez szerintem is hülyeség, az okait én kifejtettem pár hozzászólással korábban. (ismétlés képpen én azt mondtam, hogy sokkal inkább probléma ,hogy az emberek azthiszik, hogy csak azzal lehet normálisan használni, mert csak azt látják minden videóban, fórumokon is erre következtetnek (a hozzád hasonló fikázóknak köszönhetően. :P ).

  "De mind a 3d-s appoknal,programoknal,jatekoknal mar megfordul ez a tenyezo, es lassabb az op rendszer mint az elozon."

  Ez meg megint milyen állítás? Az alkalmazások érezhetően gyorsabban futnak (bár ezt egyelőre csak viszonylag lassabb gépeken éreztem), a 3D-s alkalmazások meg pontosan ugyan úgy, mint Windows 7-en.

  "Raadasul van alternativa a mobil keszulekek piacan, ami jelenleg erosebb piaccal bir, ahova nehez betorni egy olyan szoftverrel, amit a felhasznalok nem kedvelnek kulonosebben a regivel szemben igy aztan marad a laptop es tablet piac."

  Hát, tabletek terén én viszont Androidra szavazok, ugyanúgy ahogy mobil platformon is, érintőképernyős laptopoknál lehet nagyon előnyös a rendszer szerintem (ott a touchpad mellett/helyett pláne jól jönne az érintőképernyő). Netbookomnál én is tudnám értékelni néha, csak azon meg Linux Mintet használok. :P