• Jakuza001
  #106
  Leghulyebb erv ? Te vagy aki meg csak olyan erveket hozott fel hogy kinyujtva nem kell lennie a keznek, hiszen lehet hasznalni a regi eszkozoket. Akkor kerdem en mi szukseg van az erintokepernyore, ha az nem mobil eszkoz ?

  Miert azzal a hulyeseggel porbal akkor hazudozni az MS, mert draga az erintokepernyo azert nem terjed el, hiszen most irtad nem olyan regen, hogy nem kell erintokepernyo, eleg a regi eszkoz. :DD

  Sajat magadnak mondasz ellent aztan megakarod magyarazni.

  Ne ezek a hulye ervek. Nem az hogy a csempe az milyen ujdonsag, mert az nem az csak egy par valtoztatas az ikonon es beallitjak mint ujdonsag.

  Ez a kijelentes az MS-tol egy vicc, hogy draga az erintokepernyo azert nem fogy.

  Jah vagy inkabb az a baj, hogy tul koran adtak ki az win7-hez es inkabb atok rajta dolgozni es inkabb csak a par szazaleknyi sebessegkulonbseg az inditasnal ami pozitivnak mondhato. De mind a 3d-s appoknal,programoknal,jatekoknal mar megfordul ez a tenyezo, es lassabb az op rendszer mint az elozon.

  Ugyanaz lesz ezzel az op rendszerrel, mint a Vistaval, vagy pedig lenyomjak eroszakkal a vasarlok torkan, bar eleg nehez lesz mert meg eleg fiatal a Win7 igy nehez elintezni at, hogy bizonyos alkalmazasokat platformfuggove tegyenek es hogy kikenyszeritsek a vasarlokbol a valtast, mert a regi OS nem futatja a specializalt es a csak az uj OS-re kiadott programjaikat.
  Raadasul van alternativa a mobil keszulekek piacan, ami jelenleg erosebb piaccal bir, ahova nehez betorni egy olyan szoftverrel, amit a felhasznalok nem kedvelnek kulonosebben a regivel szemben igy aztan marad a laptop es tablet piac.