• Cumshot
    #19
    Tudom hogy mi van + mi nincs, igazából leginkább arról beszéltem hogy ami van van, az milyen minőségű a droidos appokhoz viszonyítva :)
    Amúgy igazad van, szeretnek beakasztgatni egymásnak ezek a nagy multik.
    Kicsit olyan ez, mint a kapcsolat az amerikaiak és a brit nemzetközösség (UK, Kanada, Ausztrália) országai között: ugyanazt a nyelvet beszélik csak kicsit másképpen, hasonló a kultúrájuk, mégis szeretik egymást orrba-szájba szopatni, ha beutazásról/munkavállalásról van szó.

    #13

    Valóban semmi értelme nincs ilyen oprendszert készíteni.
    Amit mondasz, arra rájött a RIM is egy ideje. A Blackberry OS is azért húzta ilyen sokáig, mert az egyik legjobb üzenetkezelési szolgáltatásokkal rendelkező platform. A Plyabook pl. képes droidos appokat is futtatni (nyilván nem mindet), de érezték, hogy ebbe az irányba kell mozdulni a táblával. Ha ez a dolog meglenne a telós OS-ben is, az szerintem még picit kitolhatná az élettartamát a rendszernek, bár ki tudja.
    Windowsnak esélye nem volt ezen a piacon, egy rohadt flash támogatást nem tudtak belerakni 2,5 év alatt, a felhasználói élmény is kimerül a csempetologatásban + a színséma váltogatásában.
    Bada nekem is szimpatikus volt elsőre, de megnyomkodtam egy Wave-et párszor + olvasgattam a Bada blogot PH-n, és hát valóban az van, amit mondasz.
    Vagyis nincs semmi. Jól néz ki, olajozottnak tűnik a rendszer, de nincs mögötte tartalom.