Bunkó futár.Kinek mi a tapasztalata?
-
pinnacle #135 Én most pár hónapja pizzéria/étteremben futárkodok.
Budapesti viszonylatban elfogadható címpénzzel és ehhez jön a jatt. A jatt nagyrészt befolyásolja, hogy hogy zárom a napot.
Jatt nincs benne a kaja árában.
Jatt mértéke olyan 10% itt is, ami kb. elfogadható, természetesen ha időben érek ki és nem szarrábaszott kaját viszek. Ha kések természetesen nem várok el semmit. Télen, szarráfagyott utakon valahogy remélem h. kapok, mert azért mégiscsak kényelmi szolgáltatás h. ajtóhoz viszem a táplálékot.
Ha vki rendeszeresen jattol és jól, akkor egyértelműen előrekerül és gyorsabban, akár soron kivül is megkapja a kaját.
A liftnélküli régi társasházakat ( 5 emelet ) szeretem :), na ott van olyan aki rendszeres vevő, de nem ad semmit, akkor se ha felrohanok az 5.-re, na azóta sajnos ő mindig lejön, mert a kapu nem nyílik.
Van olyan hely, ahol lehetetlen megállni szabályosan ( irodaházak környéke) és a parkolóba se lehet bemenni, akkor ha ott kockáztatok h. büntetnek és nem adnak jattot, következő alkalommal egyértelmű h. telefonálok és lehivom, h. jöjjön a bejárathoz mert nem tudok megállni.
Mocskoskodás nálunk nem fordult elő még. Se a kajakészítés közben, se futároknál.
ÉN személyszerint elvagyok a 100-200 Ft-os jattokkal átlagba.Viszont szarok az emberekre, ha vmi nem tetszik nekik akkor mindig átiranyitom őket a diszpécser/üzletvezetőhöz és kész.