Bunkó futár.Kinek mi a tapasztalata?
-
De amúgy úgy gondolom én is, hogy ha évente rendelek 5-6 pizzát, akkor bőven belefér az, hogy százasra kerekítem az árat, meg még rádobok egy százast (általában ez már túl is van a 10%-on). Főleg ha mondjuk ingyenes a kiszállítás meg még kapok esetleg ajándékba valami lónyálat is (ugyanannyiért többet kapsz mintha elmennél a pizzériába és még a seggedet se kell szinte felemelned).
Múltkor mondjuk pont elfelejtettem a jattot :D
Egyetemre rendeltünk haverokkal, szerencsétlen manusz várt rám vagy öt percet mire leértem hozzá, én meg fapofával kivártam amíg leszámolta a visszajárót. Aztán amikor fordultam el akkor láttam hogy furcsa arccal néz rám és szép lassan leesett, hogy miért. Mondtam is többieknek, hogy legközelebb ne az én nevemmel rendeljünk onnan, nehogy kapjunk valami extra feltétet... :D
Egyébként tényleg elbaszott dolog ez a jatt... inkább emeljék kicsit az árakat, és akkor nem kell azon filozofálnom hogy adott helyzetben illik e jattot adni vagy sem. Pl eddig eszembe se jutott volna kajafutáron kívül másnak jattot adni. Postásnak se adsz, pedig az is ajtóig viszi a csomagot.