Bunkó futár.Kinek mi a tapasztalata?
-
nem tudom már konktrétumot nem is emlékszem, de olyasmi hogy az ingyenes csomagokat nem kézbe adta hanem ott hagyta a "küszöbön".
egyszer volt csak nekme egy "problémás" átvevő, bár nem találkoztam vele hálisten.
felhivott hogy van nálam a csomagja és mikor megyek átadni neki... csak a legutolsó falu után lakott, ráadásul egyéb okok miatt nem mentem oda szivesen, mondtam neki hogy már jártam arra, nem volt senki otthon meg már elégmessze vagyok. erre felháborodott, hogy jó köszöni szépen akkor felhivja a fönökömet. ügyfélszogálat (nálunk dispécser hivott fel hogy elgé szép stilusban eszéltek vele is, intézzük már ugy hogy holnap mindeképp vigyuk ki:DDD
iletve azt nem szerettem mikor előttem bontatják fel a csomagot: amig ninc skifizeve, addig nem bonthatja fel, ennyi.
fizesse ki, febonthatja utánna, és ha nem jó, reklamáljon oda ahol rendelte, volt hogy vittük is ingyen a cserét neki :D
oylan volt persze, hogem fizették ki, visszaküldtették, lemondatták a rendelést. jut eszembe gondlm a kolléga sokszor csinálta azt, hogy hasra ráirta egykét csomagra, hogy visszaküldték. akkor is kell pedig aláirás, de neki nem számitott:D mi olyankor is megkaptuk ért a "pénzt".