• dyra
    #6
    Határozott visszafejlődés van. Minden téren. A Normális amatőr weblapok eltünőben. Helyette webmesterek által kreált reklám oldalak tömkelege van. Csak azért hozták őket létre, hogy némi kis aprót termeljen Google vagy más reklámok által. De mivel ezek az oldalak átlagban nagyon nagyon kevés pénzt termelnek ezért sok ráérő webhez valamicskét értő ember ontja magából a webszemetett. Emiatt természetesen sokkal nehezebb keresni mint évekkel ezelőtt.

    A legtöbb dolgot nagy cégek felügyelnek. Ráadásnak izomból nyomják bele az emberek fejét abba a szisztémába ami az ő piaci érdekük diktál lásd Windows 8-as család.

    Mindenhol képernyőket bámulunk a telefonjaink már 5" kijelzővel bírnak mert mostanra az embereknek már nem csak az a fontos, hogy mindig elérhetők legyenek hanem az is, hogy mindig fel tudjanak kuszni a netre.

    Helyi kiskereskedők ki vannak nyírva, de a webshopoknál is előbb utóbb csak a nagyobbak fognak maradni.

    Szóval a profit sosem volt ennyire a nagyoknál. És a helyzet egyre rosszabb lesz.

    35 évesen azt kell mondanom, én úgy látom az emberek boldogabbak voltak Internet és Mobiltelefon nélkül. Nem volt az az idegbeteg élettempó mint most. Munkatársaim a budin ülve is leveleznek. És 24 órában elérhetők (én is mi mást tehetnék?)

    Manapság már aki képben akar maradni az tanúl és dolgozik. Család? Gyerek? Barátok? Hol vannak? Sajnos csak a Facebookon és társaikon mert erre futja erre van idő.

    Háát az internet elvesztette a báját. És olyan már sose lesz mint amikor a legjobb volt a gagyi weblapjaival amikor emberek valódi lelkesedésből írtak és publikáltak. A pénz természetesen ezt is tönkre tette. Mint amúgy minden mást is a földön.