• willcox
    #119
    Kezdésnek tömören: A tiedé!

    Ahogy, és amiket írsz, abból az jön le, hogy egy irigy, csóró, piti, ostoba alak vagy.

    Szerinted miért kéne nekem "480 vagy 320as" felbontású videotartalmat néznem? Azt meghagyom neked (meg a "Lúfaszt" is), te férfivécék tündére.

    "Nem kell 20 méter, elég 4 hogy lásd még azt hogy szar a kép" - te regéltél 20 méterről, nem én! Vagy ennyire rövid az emlékezeted is?
    Szerinted azért vettem ilyen tévét, hogy átlag youtube videókat nézzek rajta? Ne magadból indulj ki! Mellesleg a youtube-on van egy csomó HD és FullHD-s videó is, amit a tévém röhögve lejátszik HD/FullHD-ben. Többek között az ott lévő 3D-s videók is ilyenek.

    "A minigépre mennyivel is több alkalmazás van mint a tévédre?" - ez a mennyiségi kérdés mennyire lényeges szempont? Mindent a helyén kell kezelni. Eszembe sem jutna pl. bármilyen, munkára alkalmas programot tévén futtatni. Arra ott van a gépparkom (most le sem írom, hogy mennyi gép van itthon, mert az irigységtől még valami komoly bajod lenne).

    "Persze te úgyis olyan filmet torrentezel le (feltöltés nélkül) ami a legjobb minőség" - te nagyon hülye! Ezt még hányszor sütöd el? Ha nem fogod tudni idézni tőlem, hogy én azt írtam volna, hogy filmeket torrentezek le, akkor nem reagálok többet a hülyeségeidre. Egy irigy, ostoba, rosszindulatú, komcsilibsi hazug csúsztatógép vagy, akinek a kedvenc törzshelye a férfivécé.