• willcox
    #116
    "Minek vennék okostévét mikor átverés az egész?" - te ne is vegyél. Pénzed úgysincs rá.
    "nem értem a problémád" - nekem semmilyen problémám nincs. Problémákkal itt csak te küzdesz.

    "Cseréld ki egy minigépre ami fel van szerelve optikai meghajtóval és láss csodát. Többet fog érni mint az okosított átbaszás. :) Azon legalább nem csak alacsony felbontású tecsöves cicás videókat nézhetsz." - ??? Mi köze a minigépnek a felbontáshoz? FullHD-t tud a tévé, annál többet minigéppel sem tudsz a tévén megjeleníteni.
    "Milyen jó is már.. 46"-on lesni a mobillal felvett cicás videókat." - a mobilom speciel FullHD-ban vesz fel. De van egy félprofi (szintén FullHD-s) videokamerám is. Bocsika.
    "Csak 20 méterre kell állnom hogy ne akarjon agyonverni a pixel, olyan nagyok." - te nagyon ostoba lehetsz, ostobább, mint eddig gondoltam.

    Te persze a minigépedre azt telepítesz, amit csak akarsz. Azt is, amit meg sem írtak, igaz? Mi lenne, ha egyszer végigolvasnád azt, amit írok, nem csak kiragadnál egy-egy töredéket (ez igazi primitív komcsilibsi szokás), így ne is csodálkozz, hogy ha továbbra is hülyeségeket írsz, és nyakra főre csúsztatsz, akkor nem is reagálok majd rá.

    "Az irigykedés meg a köpködés megy ingyen is neked, és még ész sem kell hozzá. Emiatt van pénzed ilyen felesleges baromságokra." - ha ilyennel pénzt lehetne keresni, akkor te kőgazdag lennél, nem pedig csóringer, és nem irigykednél.

    "Tudsz netezni a barátok közt alatt is a tévén." - ha jól tudom, az az egyik gagyitévén megy, ami nálam tiltva van. Mellesleg az a bizonyos okostévé a nappaliban van, a szobámban és a nejem szobájában (most nehogy elsírd magad az irigységtől, mert még ezeken kívül is van szoba meg tévé is!) egy-egy kevésbé okos tévé van (azok már 3 évesek, de pl. youtube azokon is megy). A nappaliban akkor megy a tévé, ha éppen 3D-s filmet nézünk, vagy ha vendégek jönnek.