• Szefmester
    #115
    Minek vennék okostévét mikor átverés az egész? Többre megyek egy HTPC-vel ... nem értem a problémád. Van DVD vagy Blu ray a tévére kötve? Cseréld ki egy minigépre ami fel van szerelve optikai meghajtóval és láss csodát. Többet fog érni mint az okosított átbaszás. :) Azon legalább nem csak alacsony felbontású tecsöves cicás videókat nézhetsz. Milyen jó is már.. 46"-on lesni a mobillal felvett cicás videókat. :D Csak 20 méterre kell állnom hogy ne akarjon agyonverni a pixel, olyan nagyok. :D

    Ismét segget csináltál a szádból: "... azt telepítesz rá, amit csak akarsz." vs "csak olyan alkalmazást telepíthetsz, amit már megírtak rá, hiába akarsz te mást."

    Hmm ezek szerint mégsem azt telepítek rá amit ÉN akarok! Látod? Egy win alapú HTPC már ebben IS! többet tud mint a sima okostévéd amivel lehúzattad magad. ;) De legyen.. ne wint rakj rá, hanem stabil és ingyenes linuxot. Már azzal is többet tudsz kezdeni.

    Az irigykedés meg a köpködés megy ingyen is neked, és még ész sem kell hozzá. Emiatt van pénzed ilyen felesleges baromságokra. De legalább büszke vagy rá. :) Elértél valami magasztosat. Tudsz netezni a barátok közt alatt is a tévén. :)