• Lord Mortanius
    Nekem csalódás volt a FC3. Az első 6-8 órában még én is "Év Játéka"-t kiabáltam, de aztán ahogy haladtam előre úgy ábrándultam ki egyre inkább a játékból.
    - Kihívás az nincs sok benne, max az elején. Az upgrade-ek nekem megvoltak a játék első harmadában, skillek meg jóval a játék vége elött már megvoltak. No meg minden és mindenki elől el lehet sprintelni.
    - Mellékküldetések borzasztó ötlettelenek és unalmasak. 30 torony megmászás, 30 táborfelszabadítás, 30 wanted dead, 30 vadászat.És szinte ugyanazt kell mindegyikben csinálni. Céllövés, verseny, késdobálás elég volt egyszer is.
    - Sztorit előzetesen nagyon nyomták, pedig nem lett egy nagy szám akárhogy is nézzük.
    - A helyszín is ugyanaz egész végig, annyi hogy a 2. szigeten több a síkság.
    A kék(ég, óceán), zöld(növényzet) és a barna(talaj , sziklák) a meghatározó színek.
    - Rövid főküldetés(inkább erre mentek volna rá gyenge mellékküldik helyett).
    - És a legviccesebb, a játék végére nekem nem maradt emberi ellenfél. Mert itt nincs újratermelődés. Egy sandbox játékban! Érdekes!

Szerintem az első rész sokkal nagyobbat szólt, de a sokat szidott 2. rész is több dologban jobb volt(hosszabb sztori és változatosabb helyszín).