Milyen a nőidelálod?
  • G_ArchAngel #143
    Mivel már nem vagyok fiatal és nincs kedvem elcseszni több évet olyan nők mellett, akik a külsejük miatt kerültek az ágyamba:
    - szeresse a művészeteket, olvasson könyveket, képes legyen értelmesen (vagy látszólagos érdeklődést tettetve, nem magát rongyáégetve) társalogni, ne nekem kelljen megmutatni, hogy miként dobjunk össze egy mirelit pizzánál bonyolultabb kaját, szeresse az állatokat, ne tegyen keresetlen, bunkó megjegyzéseket más emberekre (értve: rassz, kinézet, vallás, anyagi helyzet), legyen hobbija, kedvenc időtöltése, barátai. Ne nézzen TV-t, inkább akarjon menni színházba, moziba, kiállításokra. Fogadja el, hogy a munkám olyan, amilyen és nem fogom miatta feladni. Hagyjon teret, kapjak levegőt mellette és tőlem se várja el, hogy folyamatosan jelen legyek vagy óránként bejelentkezzem. Ne olvasson Coelho-t és Twilight-ot.
    - külsőre?
    Ne legyen nagyon alacsony, magasabb úgysem sok van. Ne legyen rajta felesleg, inkább vékony legyen. Ápolt legyen (ha én képes vagyok borotvát használni, akkor egy nőnek se legyen rakéta tudomány). Ne szolizzon. Mell, fenék méret nem érdekel, csak feszes legyen. Színek sem érdekelnek: de haj, se szem, se bőrszín. A tekintet és hang fontos. Régen voltak olyan nők, akik ezzel a kettőbel levettek minden férfiat a lábukról, manapság egy-két színésznő képes rá, hétköznapi nők kevesen.
    Nőies legyen: külsőre és viselkedésre is.