Szefmester#24
Igen a warcraft 3 akkor jelent meg. De most ha nem baj kicsit kiforgatom a szavaid mert a barna nyelved kihúzhatnád a blizzard vezetőségének nagy sajnálatára valahonnan ahova csak 18as karika mellett szokás nyúlni.
""Blizzard minőség" - StarCraft, Warcraft, Diablo és folytatásaik, minden idők legjobb játékai, mindegyik minőségi darab, szóval miről is beszélünk?"
Látsz te itt egy darab sorszámot is? Mert a warcraft 3 valóban 2003as, de az első rész melyet te említettél az kissé régebbi. ;)
Warcraft: November 1994
Diablo: December 31, 1996 (Mac OS November 30, 1996)
Starcraft: March 31, 1998
Csak a pontosság végett. ;)
Én pedig nem vitatom hogy ezek klasszikusok, de én még a klasszikusok közé írnám a Diablo 2-t, a Warcraft 2-t is, a 3 már kissé izzadságszagú lett, pláne hogy évekkel a megjelenése előtt még egészen másképp akart kinézni. Gyakorlatilag egy könnyed rpg szerűség lett volna, és lásd abból az ötletből nőtt ki a WoW.
Namost a Blizzard (mai nevén Bli$$ard) olyan sikercímeket felejtett el (már a shopjukban sem kapni) mint a Blackthorne, A Lost Vikings, vagy a mai napig kedvencem: Rock and Roll Racing. (persze ezeket még Silicon & Synapse néven követték el ha jól emlékszem.
Amit a warcraft 3 óta művelnek az lehet hogy anyagilag sikeres, de kritikailag egyre kevésbé. Persze amikor olyan emberek írnak róla cikket akik imádják a szériát azoktól nehéz elfogulatlan tesztet várni nemde? Ilyenkor mindíg felmerül bennem a kérdés hogy miért nem olyan ír egy wowról tesztet akit amúgy hidegen hagy az mmo, aki nem szopódik be az első hype hatására valamibe amit vár. Persze ez a többi stílussal is így van. Sokkal objektívebb lenne minden ismertető és cikk, ha nem habzószájú fanboyok írnák őket. S persze amikor a nyomtatott sajtóban max 2havonta olvastál 1 oldalas cikket arról hogy megjelent egy új kép, vagy beböfögték hogy lesz ezentúl gumikacsád is benne, akkor nem is hallottál volna róluk jóformán.
Gondolkozz el ezen kicsit.
ui: Megvan a W3+FT eredetiben, játszottam a wowwal is eredeti és tört szerveren is (lv55 OrkDK)a D3ra viszont már a bétázás alatt ráuntam... Szóval nem csak divatfikázom. Pontosan tudom miért mit mondok. Nem szokásom látatlanban ennyire lehúzni valamit, vagy látatlanban lelkesedni valamiért.