Etinger#18
A Warcraft III: Frozen Throne spec 2003 utáni, de hogy mást ne mondjak a számok és a kritikák azt mutatják, hogy a WoW ami meg napjainkig frissül új epizódokkal, jelenleg a legjobb MMO. Félre ne értsen senki, én nem játszom vele, csak el kell ismerni a tényt, hogy a legaktívabb játékosbázissal rendelkezik. Amúgy meg a Blizzard még idén is 1 milliárd feletti nyereséget könyvel el évről-évre, szóval messziről sincs az általad felsorolt, egykor nagy cégek közt. Nem mellesleg pl az ID a Return to Castle óta egy rakás szar, de ez is szubjektív.
A lényeg, hogy nincs azzal semmi gond, ha egyeseknek sok ez a 10, azzal se, ha nem jön be nekik. De az már baromira idegesítő, amikor valaki:
- nem ismeri el a Blizzard sikereit
- nem játszott 1 percet se a játékkal de kritizál
- valótlanságokat állít
Nekem 500 órám van ebben a játékban, és osztom is rendesen más fórumokon, mert látom a hibáit.. de vannak érveim, lehet róla érdemben beszélni. De az, hogy valaki idejön fröcsögni, hogy Bli$$ és szar a játék mert szar mert jajjj ez a menő, ha szidjuk... hát azzal nem lehet nagyon mit kezdeni. Észt nem adhatok. Egyesek vitakultúrája 0.
Amúgy meg ha ennyire nem jön be a Diablo-sorozat (lásd utolsó kommented), akkor nincs ezzel semmi baj, keresni kell másikat, nagyon sok alternatíva van manapság :) Igen, ez a Path of Ex jó lesz, de a Lineage Eternal is egész jó szerintem.