"Elég egyértelmű a fejlődési fázisok felismerése."
Ezzel nem is vitatkozott senki. Értem, hogy mit akarsz mondani csak a végkövetkeztetésed téves szerintem. A fejlődési fázisokat bármilyen ma ismert termékre rá tudod húzni. És pont a fejlődési fázisok (tökélesedés) miatt lesz jobban eladható tömeg termék és nem pusztán marketing miatt. Ha nem látod, hogy egy PDA és egy tablet (mondjuk ipad ha már azt hoztad fel) mekkora a minőségbeli és felhasználhatóság beli ugrás akkor erre nem tudok mit mondani. És pontosan ez adja el, hogy egy használhatatlan föremdvény helyett megjelent egy jól használható, jól működő eszköz. Pont mint a PC-k esetén. Amíg "semmire sem használható" monstrumok voltak addig nem is érdekelte az embereket, amint a technika és a fejlődés eljutott odáig, hogy normálisan működött érdekes dolgokat lehet rajta csinálni, egyből rámozdult az átlagember is.
"Nem menedzserkalkulátor volt neked a cégnél, amit utáltál?"
Vicces vagy.
"Mi egy PDA? Egy operációs rendszerrel rendelkező és telepíthető szoftvereket futtató számítástechnikai eszköz, aminek van érintőképernyője."
Egyetértek, nem is ezzel a részével kezdtem el vitázni. Azonban a PDA érintőképernyője nem működött újjal csak stylus-szal, néha azzal is meglepően nehezen. MAx fél év használat utána képernyőre rossz volt ránézni teljesen eltompult a sok használattól. A szoftverek bazzi lassúak voltak és teljesen logikátlan és kényelmetlen volt kezelni szinte az összeset. A kis képernyőn a windowsnak az ablakos rendszere teljesen értelmetlen és használhatatlan volt. Stb stb.
"Ez pont egy tablet leírása. Hogy képernyő méretben eltérnek, az részletkérdés. A teljesítménybeli, fogyasztási, súlybeli különbségek csak az alkatrészek fejlődésének köszönhető."
Igen és ezzel vált érdekesség és használhatóvá.
"Az nem lényegi különbség, hogy a PDA-t még utáltad, a tabletet meg imádod. Az apple piacra dobott egy PDA-t, amit úgy nevezett, hogy tablet."
Te meg a néven lovagolsz. Nekem mindegy, hogy hogy hívják, de egy olyan régi tabletet amit annó még PDA-nak hívtak most sem vennék meg bizony. Hiába öntenék a marketinget mint az állat.