• narumon
    "Van tabletem is (kaptam), Asztali pc-m és notebookom is, sőt "okos" telefonom is."

Hozzászólásod szempontjából nem releváns információ.

"Az írásom lényege, hogy a tabletet használhatod mindenre, de mivel szinte minden téren, amire használható, már van jobb megoldás nála. "

Nem értek egyet. Akkor ezek szerint hülye vagyok.

"Arról nem is beszélve, hogy a tablet egyáltalán nem egy új dolog, már több mint 20 éve van, csak úgy hívták eddig, hogy PDA... Marketing, nevezd át, hogy jobban eladható legyen."

Nettó baromság. Olyan mintha azt mondanád, hogy a motorbicikli nem volt új dolog mert kétkerekű jármű már volt régebben is; bicikli.

"Ez olyan mint most veszel a PiciPuhától 10Gb felő tárhelyet, waaa, bármit feltölthetsz a felhődbe, és azt bárhonnét eléred waaaa, még a telefonról, tabletről is... Ja, de ez sem új, eddig is volt, csak úgy hívták hogy FTP szerver."

Tudod a felhőben sem a neve az újdonság meg a tárhely hanem az integráltság, ami FTP-nél egyáltalán nem volt jelen. Ha próbáltad már a google drive-ot mondjuk akkor tudod miről van szó és nem is akarod ftp-hez hasonlítani. (De ha nagyon szeretnéd akkor hívhatod új ftp-nek is).

Azonban nagyon elkanyarodtunk. A kérdés még mindig az, hogy miért nem tudod elfogadni, hogy valakinek a tablet kielégíti a komplett számtech igényét, és teljesen megfontolt döntéssel vette. Mert én ebbe kötöttem igazából bele, hogy szerinted minden ilyen ember hülye, ami nyilvánvaló korlátoltság.