csimmasz#39
A megfejtés a mobilitás minden téren.
Nekem például kell, hogy akármikor ha irodán kívül vagyok akkor is rögtön tudjak egy mailt fogadni és válaszolni rá, erre minnél nagyobb a kijelző annál kébnyelmesebb és gyorsabb.
Fontos az internet eléárés, szinte mindennap használom akár csak egy címet vagy termékmárkát keresek, régen haza kellett mennem megnézni ma csak megnyitom a böngészőt.
Ismerősökkel kapcsolat, nem FB azt nem kedvelem tulzottan de másoknak lételem.
Diktrafon, nagyonsokszor használom amikor valami címet vagy számot kell megjegyezni.
A térképről már ne is beszéljünk.
Netrádió, rengeteget használom akárhol vagyok.
Játékok, amikor üresben kell várnom valahol.
Fényképeket azonnal föltudom dobni Dropboxba ahonnan linket tudok küldeni vagy a munkatársak is rögtön dolgozhatnak vele.
Emailon érkező word excel, pdf fájlokat megnézni.
Skype elérés, nagyon fontos sok ügyfél ezen keres, bár ez nálam nincs sajna ezért akarok uj telót.
Tv műsort, vagy moziműsort akár mikor akár hol megtudom nézni vagy jegyet foglalni rá.
Stb, stb.
Szerintem aki egyszer rákap az ízére ennek az utánna már nehezen mond le minden olyan kényelemről és gyorsaságról amit az okostelefonok nyújtani tudnak.
Ma már kit érdekel a telefonálás a kapcsolattartásban csak egy a sok közül.és álltalában a legdrágább.
A vonalas telefonálás is inkább csak cégeket érdekel az ingyenes másik vonalas hívás miatt.
Szóval nem a gyártók erőszakolják ránk ezeket a dolgokat, hanem aki kicsit is nyitottabb az rögtön meglátja benne azt ami a számára hasznos.