• csimmasz
    #20
    Ez tény mivel oly sok féle telefon van különböző jó és kevésbé jó megoldással a képernyő tiltással kapcsolatban ezért ez a kényelmi részue valószínüleg elég ingadozó.
    De az általánosítás akkor is kerülendő, mert nem helyes a nagy gombos nagy butafonokat összehasonlítani minden okostellel, mert a gombosokból is sok olyan van amit te soha nem kezelsz vezetés közben vagy kesztyűben azt hiszem ebben egyetérthetünk!

    Tehát ha álltalánosságokat nézünk nincs nagy külömbség használhatóságban a két rendszer között, ha meg egyes példákat, készülékeket kiragadunk akkor nincs is miről beszélni, mert rosszul használhatót a rosszul használhatóval jogos összehasonlítani.

    Ami engem zavar az az, hogy sokan sületlenségeket beszélnek össze vissza általánosságban ami csak a flusztráltságukat vagy irigységüket mutatja.

    Nem mondom hogymég sosem volt az okostelómon nem várt ujraindulás ami felbaszta az agyamat, de ugyan ez előfordult már sokszor a flippes telómnál is ami amint fölvettem a telefont kikapcsolt, szóval szívás régen is volt most is van, ez sajna a technika, ezen nincs mit hisztizni.