liberty2#8
inkvisitor: Nekem is volt pontosan ilyenem, de nem kell szakítani a játékokkal. Most is van egy játék amiben én vagyok a klánparancsonak ( World fo Tanks ) és nincs különösebb gond. Jut mindenre idő. A többiek akikkel játszok megértik. Igazából társaság kérdése is az egész.
Azt sose felejtem el, hogy amikor a Gal6-al játszottam és ott is létre hoztam apámmal a legnagyobb szövetséget ami volt ( LEGO ) akkor mi is hajnalok hajnalán keltünk föl, hogy pontban 2:59:57-kor küldjem el a flottám. Na ezekkel a klántársakkal találkoztam egyszer Pesten és a villamoson elkezdtünk beszélgetni ami valahogy így hangzott:
- Szerintetek 200.000 sáska le tud győzni 30 titánt?
- Az kizárt, de 1.000.000 hangya már talán.
- És mi a helyzet a Techtrotic naszádokkal? Azok leblokkolják a teljes rovar flottát.
- Az lehet, de ha a bogakar a digikkel mennek együtt akkor nincs esélyük mert a bogarak blokkolódnak, addig a gólemek és a kolosszusok minden mást elpuszítanak.
- Tényleg, és mi van az SGX-el? Azt hallottam, hogy betámadják az UHH--t és a Hiénákat.
- Ah, tényleg. Akkor nekünk is kéne szövetségest találni.
- Minek? A LEGO a legnagyobb ami van.
- Az lehet, de a 3-as rendszer az független még és, ha csatlakozik az SGX, UHH duóhoz akkor szarban vagyunk.
- Hozzuk át a 17-es rendszerből a legjobbakat és akkor Solania majd megtanítja nekik, hogyan kell játszani.
Na kb úgy néztek ránk az emberek a villamoson és a trolin mint most ti.