Rusy#7
részben igazat adok neked, illetve abban igazad van, hogy esetleg védhetné törvény a magyar filmeket, de hogy őszinte legyek ha én lennék a CC tulajdonosa, én egyáltalán nem engedném meg, hogy magyar filmeket vetítsenek a mozimban, mert sajnos mind nagy rakás szar az egész, és igazából veszteséges lenne a vetítés, mert nincs olyan alkotás, ami 5 forintot érne, pl az SP-ről készült dokumentum film.
Tudom hogy ennek nagyon sok oka van, pl. a pénztelenség, vagy ötlet illetve színész hiány, támogatás stb, de sajnos manapság már egy B kategóriás sorozatrész az ABC, NBC stb. adókon sokkal színvonalasabb mint egy magyar film, nem tudom mi ennek az oka, de nézz meg egy barátok közt vagy egy tv2-őn megy kórházas sorozat nem tudom mi a címe részt és rájössz, nem nagyon kell pazarolni magyar filmekre sem a pénzt sem az időt.
Annak idején a Honfoglalás című filmmel próbáltak egy monumentális filmet létrehozni, és az úgy kezdésnek az ő idejében akkor nagyon jó volt de azóta eltelt egy pár év, ,nem nagyon fejlesztettük tovább a dolgot, lehet nem volt kifizetődő...