• Treviz
    Engem furcsamódon meg pont az vonz egy esetleges mobiloprendszer esetén ha azt látom amit a Microsoft igyekszik csinálni... Platformösszevonást. Pont emiatt volt elkerülhetetlen, hogy a PC-s Windows nevet kapja meg a mobilop RT is és a telefonopja is. Meg nem is értem, hogy mi ez a sok basztatás Windows téren, nekem eddig 95-98-xp-win7 volt és lehet win8 lesz amikorra majd kiforr. Én jól választottam, mert ezek közül egyikkel sem volt problémám, na jó, természetesen voltak kisebb gondok, de nem igazán olyanok amik ne az én hülyeségemet dícsérték volna. A win7 meg a Microsoft legjobbja, de talán az össszes oprendszer közül az egyik legjobb, ha nem a legjobb. Én az olyan dolgokat mint a Vista messziről elkerültem, szóval bennem semmi negatív érzés nincs ezügyben a Microsoft iránt. És az értelmesebbek 90% szintén így tett. Szóval szerintem az újságírónak nincs igaza, főleg azért sem ahogy itt írták már... Mi lenne ha minden szar után átneveznék a dolgokat, csak hogy tiszta lappal induljanak?