• Vol Jin
    #8
    Látom te is kellően hülye vagy ahhoz, hogy ezt reklámozd is. :-D

    A törhetetlenség annyit jelent, hogy a kijelző nem adja meg magát minden apró behatásnak, hanem egyben marad az épkézláb határokon belül. Mondjuk nem foglalkozunk olyan esetekkel, hogy átmegy rajta a villamos.

    Vegyük a jelen helyzetet. Relatív gyakori, hogy a kijelző sérül, mert törik, és a csere megoldás, mivel a mögötte lévő alkatrészek nem kerültek olyan behatás alá, amitől károsodnának. Ha a kijelző nem tört volna el, akkor meg pláne nem érte volna őket ilyen behatás. Gyanítható ugyanis, hogy a törött kijelző nagyobb mértékben deformálódott, mint a nem tört.

    A te példáddal élve a jelenlegi helyzetben egy papundekli rostlemez mögé állsz te, és egy csákánnyal megbombázzuk azt a pontját, ami mögött ülsz a vezetőülésben. Belemegy a fejedbe a csákány, ezért te egészségkárosodást fogsz elszenvedni.

    Most vegyük az új szituációt. A papundeklit felváltja a tank. Adakúrunk egy baszott nagyot egy csákánnyal és tádám, neked kutya bajod sem lesz.

    Mond, te melyikben éreznéd magad nagyobb biztonságban?

    És most ne gyere azzal, hogy a tankot átlövi egy komulatív gránát, mert a papumdekliben sem járnál jobban.

    Komolyan mondom, hogy döbbenet, hogy mennyi baromság mellett kardoskodnak az emberek, ha egy kis vitában lehet részük. Még olyanba is belemennek, amiért egy óvodás is lehülyézné őket.