Dark Souls II
  • Tinman #8777
    Nehéz ügy, mert nálam a DaS 1 és a DeS is rettenetesen betalált, de jó... jogos, tényleg a DaS 1-et tartom én is a legjobbnak a From cuccai között.

    A DaS 2-t részemről csak azért tolom a DaS 3 elé, mert a classic vonalat képviselte, az nekem egyszerűen szimpatikusabb. Gyakran éreztem azt, hogy keresnem kell 1-1 ellenféllel szemben az optimális megoldást és ez a keresési folyamat az, amit én nem igazán leltem meg a DaS 3-ban. Vitán felül áll, hogy a DaS 3 a legszebb, de ez nekem kevés.

    A Bloodborne technikai gondjain, meg annyira felhúztam magam, hogy 2 hétre banoltam magam a fórumról, mert ha kiírom magamból azt amit gondolok, akkor megtette volna más... örökre. Nagyon röviden: nem éppen elhanyagolható frame pacing problémák, felfoghatatlanul igénytelen kromatikus aberáció, élsimítás szinte teljes hiánya, rémesen lassú betöltési idők stock HDD-vel és persze 30 frém egy fast paced action kaszab játékban. Nyilván majd összeszedem magam, visszanyelem a hányásom és letolom, de az nem most lesz.