• dundiego86
    Már megbocsássatok, csak egy megjegyzés: Hawer vett Lumia-t (nem tudom a pontos típust talán 800-as széria lehetett). Egyik nap csörög a telefonom, hogy "baj van..." mondja. Nem működik a "BlueTooth", mondja nekem, mert át szerette volna küldeni a régi Samsungról a képeket meg a zenéket. Átugrottam hozzá egy valag telefonnal a zsebemben, hogy megnézzük, mi van... Oké iOS felejtős, az csak más szifon készülékkel megy (Hála Steve Pénzlehúz-naz). Következő próba: BB Torch 9810 nem jó(a Lumia válasza: "Nem támogatott szolgáltatás"). Mondom He? Na jó akkor origi Xperia X8, válasz ugyanaz... "Na jó", mondom neki, "akkor most próbáljuk egy elődön is (annak tuti mennie kell címszóval)" Elővettem hőn szeretett X3-asom. Galéria/Képek/...kép kiválasztása.../Küldés. És kitaláltok, mi történt? Gondolom nem nehéz, Nem támogatott szolgáltatás!!! Próbáld meg elmagyarázni egy kőmívesnek, hogy a spórolt pénzéből vett 100e-res telefon egy kalap sz*rt nem tud Bluetooth területén. Szóval én feladtam... És ez egy megtörtént eset... Bár nem tudom mi lett a végkifejlet, mert bement a szolgáltatóhoz. Mielőtt még vitába szállnánk, mindenki gondolkozzon el valamin: Csak egy IQ-Bajnoknak lehet okostelefonja, a köznépnek nem?!