zord01#68
"Az hogy mi szép, attól még szubjektív marad. Nekem tetszik, neked nem. Ennyi."
Ezzel csak az a baj, hogy a technikailag is visszalépés, és ezzel azért nehéz lenne vitatkoznod. Max rásütöd, hogy neked bejön, de attól ez még visszalépés. Aminek értelme sincs desktop felületen. Az egészet a táblák miatt bztították vissza. Gyakorlatilag egy Win95 szintjére.
-A lovas kocsi is egyszerűbben kezelhető, mint egy RS4, attól még nem lovaskocsival járok. - Ez nem feltétlenül nem igaz, lovat be kell fogni, etetni, sz*ratni, aludnia is kell, nyugtatgatni, bánni kell tudni vele, én soha nem tudtam lovakkal bánni, mert utálom őket, és ezt ők is megérzik. És amúgy sem jó a hasonlat, mert a W7 meg a W8 között nincs ekkora differencia.
-A programokat amit sűrűn használsz kitűzöd SS-re, ennyi, ennél soha nem lesz gyorsabb egy classic startmenüben kikeresés.
De hát pont arról beszélünk, hogy nem használjuk a metró felületet. Az egész beszélgetés lényege az - ha nem tűnt volna fel - hogy az ASZTALI felhasználói felület lett széjjel cseszve.
-A legtöbb ember használja, az hogy te nem akarod, egy másik dolgo. Használsz win7-et kész. Ettől még a win8 nem lesz roszabb, csak nem a te igényeidre van szabva. - 3.szor is elmondom , és remélem ezúttal megérted. Igen is rosszabb, mert ahelyett, hogy megkönnyítené a használatot, nehezíti. Több idő megy el xy feladat elvégzésével (ASZTALi mód még mindíg. Hogy tableten meg pont hogy ez a jó, az engem nem érdekel), ami számomra nem gut...
-Dokumentumok parancsikonjait is ki lehet tűzni ( nézz utána, ezért mondom, hogy talán meg kellene ismerni a rendszert ) - tudtommal valahogy exe-vé kell őket konvertálni, és akkor már ki tudod tűzni. Hát ilyen alapon bármivel-bármi lehet, tehát ez nem megoldás, ez gányolás, haxolás.
Persze, ha az elmúlt hónapban jött ki valami hivatalos megoldás erre akkor ok, de mikor én próbáltam, natív nem lehetett doksikat kitenni. Fail...
-Rá kellene jönni, hogy ez nem az oprendszered, hanem a kibaszott böngésződ sajátja. Firefoxot soha nem használtam, de Chrome, és Opera simán megcsinálja.
Az lehet, de az explorer sem képes erre, pedig az MS is gondolhatott volna erre. Ha az explorer tudná, kb minden másik böngészőben is alapértelmezett lenne a funkció.
Mint ahogy a mappák méret szerinti rendezését is 15 éve várom már. Húúú túl sokat akarok tudom... (LOL)