• IhiXO
    Ez a Jerry Storch egy idióta. Majd az átlagembert pont az érdekli, hogy mennyi CO2 kibocsátásba kerül a cuccot megkapnia. Jó vicc. Lehet neki ennyi felesleges ideje van, én maximum irigyelni tudom. Mondjuk az egész koncepció nevetséges. Ilyen szinten foglalkozni a környezetszennyezéssel egyrészt iszonyú bonyolult, másrészt teljesen felesleges. Nem hinném, hogy egy ember lesz a világban, aki emiatt nem házhoz szállíttat, hanem elmegy a dolgaiért. Amellett, hogy ennek a CO2 kibocsátásra a hatása valahol néhány ezred ezrelék körül lehet.

Ntex: És akkor még mindig bőven túlárazva veszed. Fogalmam sincs mit vettem kb. fél éve, és a lakásban körbenézve sem jövök rá, közvetlenül a gyártótól, kevesebb mint a bolti ár feléért. Azon pedig az ő hasznuk is megvolt már, ami legalább az ár 15% már ott is. (Oké, ezt én se hinném el így senkinek, de ez van. :D)

Egyébként ebből a haszonból környezetvédelemre fordítva egy kis részt, azt hiszem még értelmetlenebbé válna az egész mizéria, amiről a cikk szól.