Renegade#509
hát elég megosztó téma, nincsen konszenzus más fórumokon sem.
Tény, csak pár tucat millió ember lakik naprendszeren kívül, míg más fajoknál ez már több száz millió, nem lennének ennyien, ha nem tudnák fenntartani. A Batarianok nekünk hála 300.000 millió polgárukat veszítették el csak a Bahak rendszerbe, szóval elég jól nyomja a többi faj, nekem ez már 2-es szint, de nem zavar, ha másnak meg 1-es. :)
plusz nem tudjuk, hogy a 0 elem mennyire is befolyásolja ezt a skálát, meg a genetikailag módosított űrvarázslók, meg, hogy az orvostudomány már ott tart, hogy Shepardet összerakták....kétszer egy kupac valamiből, amit húsnak nevezni barokkos túlzás.
Rohad sok a kérdés, amit talán meg sem kell válaszolni, jobb az úgy mindenkinek. :)
Én végig csak azt sajnáltam, hogy a Mass Effect is első perctől beállt a sorba: teremtsük meg a legyőzhetetlen, milliárd éves ellenfelet, tehát csak úgy legyőzhető, van egy mágikus kikapcsoló gomb, ami mindent kikapcsol/átír, stb. :(
Félreértések elkerülése végett: ez nem lehet az ME3 befejezés nyakába varrni, hanem kb az első tollvonás a trilógiában.
-Na és milyen legyen az ellenfél?
-Legyőzhetetlen!
-Na de akkor hogyan nyer a játékos?
-mint az independence day-ben/Oblivionban (filmek)!
-cool, kezdjétek el csinálni