mea.jpg
  • lwb
    #4228
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    1. Nem csak azon. Amikor mész a városban mutogatnak rád, hogy "nézd, egy idegen", eleinte a nyelvet se beszélik, csak aztán áll át a fordítóprogram stb. Közben pedig egy éve kb már közös kolóniáik vannak a Nexus lázadóival: emberekkel, asarikkal, kroganekkel stb.

    2. De hát éppen ez az. Spender a lázadás után is csempészett ki dolgokat a lázadóknak Kadarára. Volt egy találkozója is Kadarán, ez még az érkezésünk előtt történt. Kadarán pedig nemcsak a lázadók vannak, hanem egy rakás angara is. Persze, lehet hogy Spender ki tudott osonni egy űrhajón úgy, hogy senki nem vette észre, el tudott menni egy olyan bolygóra, aminek a létezéséről sem tudtak a Nexuson és tudott találkozni egy új fajjal, amiről senki nem tudott a Nexuson, aztán vissza tudott jönni észrevétlenül. De ez eléggé hihetetlen.

    Plusz: van egy másik példám is. A Kadarán ugyanis ott van az az anti-AI terrorista sejtnek is a bázisa, amelyik megpróbálja SAM-et kiiktatni egy másik mellékküldetésben. Ők is a Kadarán élnek, közben hazalátogatnak a Nexusra is néha. Nehéz elhinni, hogy ők is titokban tudták tartani, hogy jé, van itt egy új faj az andromédában, a ketteken kívül is.

    Még egy bónusz: mások is segítik a lázadókat a Nexusról. Ők is kapcsolatot tartanak fenn velük a Kadarán. Mégsem tűnt fel egyiknek sem, hogy van ott egy másik faj is, amelyikkel eddig még nem találkoztak.

    Utoljára szerkesztette: lwb, 2019.02.13. 22:39:10