mea.jpg
  • lwb
    #4226
    Most, hogy újrajátszom (hiba, tudom), egy rakás olyan dolog merült fel bennem, ami elsőre nem vágott annyira mellbe. Kíváncsi vagyok, hogy másoknak mi a véleménye erről, csak én látom a gondot, van ezekre rendes magyarázat, vagy a játékot írták meg ilyen szarul. Spoiler van benne egy picit, de kétéves játéknál nem gondolom, hogy akkora dolog lenne. Meg ez a játék lényegében elspoilerezhetetlenül egyszerű.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

    1. Miért lepődnek meg az Angarák Ayán, amikor találkoznak velünk? Nyilvánvaló, hogy 14 hónapja ott vannak a Tejútról érkezett idegenek közöttük, nem most látnak embert, asarit, turiánt stb először. És ez nem tippelgetés: Kadarán, Elaadenen együtt élnek Angara helyiek és a Nexusról száműzött Tejútbeliek. Elaadenen először egy angara vízkufárral találkozunk, de ott van egy scavanger falu és a krogan város is. Kadarán meg amikor beérünk egy angarát rugdosnak éppen.

    2. Miért lepődnek meg a Nexuson, amikor találkozunk az angarákkal? Kadarán vannak angarák és Spender, Addison asszisztense, az őt leleplező küldetésen éppen azzal bukik meg, hogy még az érkezésünk előtt a száműzöttekkel boltolt Kadarán ... Ahol nyilván találkozott angarákkal, miután az az ő városuk volt, csak a kett megtámadta őket, aztán jött Sloane Kelly és a száműzöttek.

    3. Miért nincs egy felfedezésről szóló játékban semmi felfedezni való? Az összes bolygó,ahová elmegyünk már rég ismert és lakott. Eoson kettő elbukott kolónia van a Nexusról, Havarl az angarák ősi bolygója, Voeld a polgárháború frontja, Kadarán ott élnek a száműzöttek, Elaadenen a scavangerek (szintén száműzöttek) és a kroganek az angarák mellett, még a szétrobbant bolygó is tele Tejútbeli kalózokkal. Mind a hat bolygó lakott és felfedezett mire odaérünk.

    Utoljára szerkesztette: lwb, 2019.02.13. 15:18:56