mea.jpg
  • Dante73
    Nem vagyok nagy játékos, (mostmár) így nem is hallottam a Kingdom....-ról. Ha hozzám nem ért el a híre, akkor gyanítom, sokakhoz szintén, hiszen rendszeresen olvasgatok azért a témában. ME epic. Ebben megegyezhetünk. Maga az univerzum nagyon el lett találva. 2. rész nekem speciel nem jött be, sokaknak szintén, viszont a 3. úgy ahogy rendbe hozta a dolgot. A másodikban van 1 darab küldetés, a többi pedig egy olyan csapat építése, akiknek a nagy részét viszont sem látjuk a harmadikban...
    Repetitív játékmenet....
    Nos. Az én munkám általában akkor fantáziátlan, ha nem szeretem csinálni. Mivel olyan munkát vállalok, amit szeretek így a körülmények a ludasak ilyenkor. (Lásd; főnökség, az idióta követeléseivel)

Nem mondom, hogy 1-1 alkotás nem jó, amit EA csinál, vagy bármelyik "nagy" kiadó. Azt mondom, hogy a nagy része sajnos nem jó. És ez sajnos ténykérdés, szerintem. Akár NFS szériát, sportjátékokat nézem. Rókabőr, rókabőr hátán, évente kiadva. De, nagyon sok példát lehet felhozni erre, nem csak amit említettem, és nem Csak EA, hanem pl Ubi szinten is.