Nomad90Hun#3606
Nah 54 óra és 76% után végeztem én is, nem fedeztem fel az egész galaxist, nem csináltam meg minden mellékküldit, nem csináltam meg minden loyality küldit, de így is jó volt.
Az elején ugye tényleg beletenyerel a karakterünk 1 nagy tál végtermékbe, aztán az npc-ken azért van a bárgyú vigyor mert miután ők folyamatosan felsültek de végre jött valaki aki elindította a változást és örülnek ennek. Én még így is szét melóztam a seggemet, néha nem akartam már tovább menni, de mégis mentem, összeszedtem mindenkit akit lehet, a döntéseknek szerintem van súlya, a végén érződik, hogy kivel vagy jóban, a társakra kitérve a karakterek mélységét szerintem igazából az nomádban / tempesten történő egymással való beszélgetésikkel ismerhetjük meg és a loyality küldikkel. Tartalmilag lehetett volna több, pár hely üresnek érződik, de a story szerintem rendben van. Azért pár társ képes olyan fejlődést mutatni mint amit Garrustól vagy Wrextől kb. 3 rész alatt láttunk.
A multi meg hát, 1 jobb csapattal farmolható a gold is simán, el kéne már pár új pálya meg egyebek, a fegyverekre ráférne 1 jó kis balance, de nem rossz.
Nekem bejött a történet, én így jártam a végére:
Én összeszedtem az összes arkot, meg Pathfindert, kibékültem a Kroganekkel, meg a Nexus Exile-okkal, az ellenálással is jó kapcsolatom lett, leraktam kb. 5 bázist, és a végén ugye Archonnak volt 1 szép kis serege, de ahogy mentem meridianon jött velem az egész Helius öv, és jól szétrúgtuk a seggét.