• montyx
    #148
    Na akkor a sok fikázót fikázók ellen beszélnék. A Windowsok elterjedése a tobbi OSselszemben szinte mindig a nagyvállalatoknál dől el. Ha ők fikázzák, akkor minden média, és az emberek nagy része is utálni fogja.
    Az MS ott rontotta el, hogy nem figyelt oda a multik véleményére, igy pl. a miénkre se.
    A Modern egyszerűen egy biztonságos céges belső hálózatban használhatatlan. Képzeljétek már el, mekkora sávszél kellene ahhoz, hogy több ezer pc egyszerre frissítgesse a hülye csempéit? Meg persze alapból senki nem telepítgethet semmit a gépére, és a legtöbb esetben használt nem lokális proxyk mellett nulla a letjogosultsága az egesz szisztémának.
    Alkalmazásbolt amúgy sincs. Azt a félkész hibrid, alkalmazás és netes fizetés kombót nem nevezném kidolgozott valaminek, legfőképpen azért, mert desktop alkalmazást nem is lehet rajta venni.
    Namost van egy döntéshozó csapat, pl. az enyém. Felrakja a W8at.Látja, hogy baromi hasznos dolgok vannak benne, de a gui egy baromság, és nem kihasználatlanul lóg az ember előtt, mit tesz ilyenkor?
    Kihasználja a MS támogatás órákat és egy mérnököt megkérdez, ugyan már, mit lehet ezzel kezdeni? Hát egyelőre semmit, marad a W7.
    Ugyanez volt anno a WP7-tel. Egész egyszerűen nem, mondom Nem ajánlotta a MS vállalati kornyezetbe, hanem azt mondta, hogy várjuk meg a WP8-at. El is bukott, mint a szar.
    A tapiscreen desktopra, vagy laptopra a világ legnagyobb baromsága. Aki nem az ölében használja, annak kínszenvedés tapizni a monitort, ami eddig is fénylett, egy open officeban, nemhogy ha még össze is zsírozzák.