"Az okostelefont vásárlók száma is nőtt, vedd bele a számokba, ha már azok bűvöletében élsz. Így pedig már más a leányzó fekvése, de ezt persze nem akarjátok látni, mert akkor látnotok kellene, hogy változnak az erőviszonyok."
Miért más a leányzó fekvése? Minden egyes alkalommal meg akarod / akarjátok magyarázni, hogy az applenek versenyeznie kellene részesedésben egyedüli gyártóként 50 másik gyártóval? Miért? És milyen erőviszony változott. Az apple még mindig az egyik legnagyobb okostelefon gyártó, az egyik legtöbb (más mérések szerint legtöbb) eladott okostelefonnal. Akkor mi a fene gond van itt? A gond akkor lenne ha más gyártók elkezdenék lehagyni, de ez egyelőre nem áll fent. Egyedül a Samsung az amelyik talán több okostelefont ad el, de ti ezt úgy tálaljátok mintha minden androidos gyártó többet adna el, pedig ez nagyon messze van a valóságtól.
"Naaaa, nagyon okosnak hiszed magad. Várjunk csak... Akkor azért én mégis okosabbnak hihetem magam, mert ezt nem két éve, hanem az ELSŐ szifon idején megmondtam. Hűűű, de milyen okos vagyooook. Ja, nem, csak egyértelmű volt már akkor."
No látod. Akkor meg mi a gond?
"Ne nevettess már, hogyne lenne"
Hát én így visszanézve sem látom, hogy az apple térkép vélt vagy valós hibáiról lett volna szó, eddig a google mapsról beszéltetek az pedig a fentiektől teljesen független. Ugyanis még ki sem jött az új iOS (és ezzel együtt az apple térkép hibái) amikor a google már bejelentette, hogy dolgozik az új iOS térképen. A kettőne tehát az ég világon semmi köze egymáshoz. Vagy én látom rosszul? Szerinted hol kapcsolódik a kettő?