"A többiek látod értik, hogy a kiűzetés után ezt nem kegyként kellene felfognod az Apple részéről, hanem szolid visszakozásnak. "
Valamit összekeversz valamivel. Nem volt kiűzetés! És nem látom, hogy térkép fronton bármikor is visszakozott volna az apple a google-al szemben. Tudod egyáltalán hogy történt a dolog? Én már leírtam. Akkor miért vizionalizálsz nem létező dolgokat? Leírom neked megint pontokban hátha így érted, hogy mit akar M2 mondani.
1, Az iOS-ben ALAPBÓL benne lévő google maps buta volt mint a tök, nem fejlesztették / nem tudták fejleszteni.
2, Erre az apple kitalálta, hogy akkor kidobja a picsába (logikus döntés - mint ahogy kidobta a youtube appot is), és berakja a saját fejlesztésű térképét.
3, Erre a google észbe kapott és gőzerövel elkezdett fejleszteni egy térképet amit természetesen majd az appstore-ban el lehet érni, csakúgy mint a 28 másik cég 28 másik térképét. FIGYELEM! AZ APPLE SOHA NEM MONDTA, HOGY NEM LEHET GOOGLE TÉRKÉP AZ APPSTOREBAN!
4, Ha ez a térkép megjelenik akkor elérhető lesz az APPSTORE-ban, de egyelőre semmilyen hír nem szól arról, hogy visszakerülne az iOS-be, ott bizony szerintem ezek után is marad az Apple térképe.
Hogy ebben neked hol van viszakozás vagy bármi azt nem is értem. Persze azt gondolsz amit akarsz, de tényszerűen ennyi történt és nem több.