levente68#110
Ácsi, az hogy nem te, nem ma, de a kollégáid számtalanszor (amúgy, néha te is) próbáljátok a Samsung-ot lejáratni, az szerinted meg nem történtté teszi?
M2 főfütyivel nem egyszer vállaltál közösséget és még pár ilyen előferdül itt időnként.
Az meg, hogy engem állítotok be Samsung-buzinak szintén bevett szokásotok, hiába mondom, hogy MINDEN cégre tojok, egyedül a saját érdekeim számítanak. Ennek nyomán lettem Nokiásból HTC-s, majd szemrebbenés nélkül Samsungos és lépek ugyanúgy szemrebbenés nélkül tovább akár Apple-re, ha az hozza, ami nekem kell. Egyelőre sok téren nem hozza, akkor sem, ha a mai állapotok legnagyobb katalizátora vitán felül.
"nekem nem tetszik a cég viselkedése, háttér ügyei"
Talán elhiszed, nekem sem tetszenek az aljas dolgok, akárki csinálja. Senkié. Így az Apple-é sem. A te problémádat, ellenérzésedet a Samuval szemben pedig sok olyan dolog motiválja, melyeket eléggé szubjektíven ítélsz meg és ezen sokat vitáztunk itt. Ahogyan te Apple csínyeit nem veszed annyira rossz néven, úgy én a Samu egyes húzásait nem ítélem el ellentétben veled.
"Ez szerintem megint szellemhadakozás, én biztos nem mondtam, hogy jobb (bár ha nem jobb az azt jelenti hogy egy fostenger mert mint korábban is írtam a google maps is egy fosch), már csak azért sem mert nem próbáltam még az apple térképét. "
Mennyiben szellemhadakozás, ha kollégád itt linkelgette, hogy almamap milyen jó és milyen szar a guglié? Ne legyél ennyire szelektív!
"WTF? Megint szellemekkel hadakozol. Ezt már többször említetted és én mindannyiszor kijavítottalak! Ki és hol a rektes *-ban (már elnézést) mondta azt a Samsungra hogy dzsunka cég. Megint idekeversz valamit ami nem létezik, nincs, fel sem merült. "
Ajjaj, akkor megint a memóriám miatt vagyok hátrányban, hogy emlékszem ezekre? Sokan, sokszor mondtak ilyen sületlenséget. Ne kérj linket, pls!