"Akarja a franc, én leszarom. De figyelmedbe ajánlottuk sokszor: Android vs. iOS a téma, nem más. Sokszor terelitek el a dolgot, mára egy dolgot értünk el: végre rájöttetek nyilvánosan, hogy Samsung nem valami "dzsunka" cég."
WTF? Megint szellemekkel hadakozol. Ezt már többször említetted és én mindannyiszor kijavítottalak! Ki és hol a rektes *-ban (már elnézést) mondta azt a Samsungra hogy dzsunka cég. Megint idekeversz valamit ami nem létezik, nincs, fel sem merült. Itt mindannyian akik részt veszünk ebben a vitában többször említettük, hogy rendelkezünk Samsung termékekkel. Nekem pl otthon több Samsung termékem van mint apple (ezt is említettem már párszor) ennek ellenére vagyok én applefan a te meglátásod szerint.
"Következő szintre léphettek, ahol azt kell majd látnotok, hogy egyedül lenyomhatja rossz esetben Apple-t. ;)"
Itt megint az a kérdés, hogy miben? Részesedésben? Elképzelhető? Érdekel ez engem? Miért kéne, hogy érdekeljen? Szokásos hifis példámmal említve - olyan cuccaim vannak aminél mondjuk a Sony (még jelenlegi szar helyzetében is) valószínűleg 150x többet ad el. Érdekel ez engem? Nagyon nem.
"Készíts be zsepit, mert reális félelem... Nem mondom, hogy biztos, de évek óta olvashatod, hogy a következő 'evil' a Samsung lehet."
Én már ezzel is tisztában vagyok, hogy nem a következő, hanem szerintem a jelenlegi evil. Legalábbis nekem nem tetszik a cég viselkedése, háttér ügyei, de ez meg téged nem kell, hogy érdekeljen. Látod milyen egyszerű a világ ha nem kötözködsz folyton? :)
"Bevallom, nem túlzottan érdekel ez a téma, anno még hittem nektek, mikor jobbnak mondtátok az Apple térképét, aztán jött a bumm... (Egyszer hiszek, az is égéshez vezet...)"
Ez szerintem megint szellemhadakozás, én biztos nem mondtam, hogy jobb (bár ha nem jobb az azt jelenti hogy egy fostenger mert mint korábban is írtam a google maps is egy fosch), már csak azért sem mert nem próbáltam még az apple térképét. Ott mindössze az zavar, hogy minden térképen létező hülyeségekre akaszkodott rá a sajtó a sok mantrasáska meg benyalta és azt mantrázza. Egy újabb ügy amin a hülyegyerekek pöröghetnek. Kb annyira érdekel egyébként mint téged, lévén, hogy egyiket sem használom - számomra felesleges az ilyen jellegű térkép. Navigáláshoz meg Igo-t használtam/ használom és valószínűleg ezt is fogom mert meg vagyok vele elégedve.
"Egyet viszont nem látok, ha már előtte dolgozott az új iOS térképen a Google, akkor nem tudta, hogy mellőzik? Vagy tudta és azt is, hogy csiki-csuki lesz? Az a baj, hogy nem is érdekel túlzottan ez."
Annyi történt, hogy az iOS 6 megjelenése előtt hónapokkal közölte az apple, hogy kidobta a googlemapset az ismert problémák miatt. A google ezután kezdett fejleszteni mert rájött, hogy ez így nem lesz jó neki. Tehát pontosan tudta, ezért is fejlesztik, állítólag még idén el is készülnek vele és akkor mindenki aki akarja az szépen le tudja tölteni a telefonjára. Az ég világon semmi nem történt csak kapott a média egy csontot amit rágcsáltak - az olyanok mint te pedig rápörögtek a témára. Ennyi.
"Az érdekel: te se tudsz arról, hogy Apple szeretne mindenben függetlenné válni Google-től? Én nem kérek linket, csak annyit, tudsz-e róla."
Tudok róla mivel ezt bejelentették ezzel a manőverrel. Viszont már akkor megmondták, hogy az appstore-ban nincs a google felé korlátozás, ha 100 féle programot akar a google felrakni akkor annyit rak fel. Az szerintem egy józan döntés volt, hogy a saját iOS rendszeren belül ne a google diktáljon már, ezt meg el is érte az apple.