• levente68
    "meg akarod / akarjátok magyarázni, hogy az applenek versenyeznie kellene részesedésben egyedüli gyártóként 50 másik gyártóval"

Akarja a franc, én leszarom. De figyelmedbe ajánlottuk sokszor: Android vs. iOS a téma, nem más. Sokszor terelitek el a dolgot, mára egy dolgot értünk el: végre rájöttetek nyilvánosan, hogy Samsung nem valami "dzsunka" cég. Következő szintre léphettek, ahol azt kell majd látnotok, hogy egyedül lenyomhatja rossz esetben Apple-t. ;) Készíts be zsepit, mert reális félelem... Nem mondom, hogy biztos, de évek óta olvashatod, hogy a következő 'evil' a Samsung lehet.

"Ugyanis még ki sem jött az új iOS (és ezzel együtt az apple térkép hibái) amikor a google már bejelentette, hogy dolgozik az új iOS térképen. "

Bevallom, nem túlzottan érdekel ez a téma, anno még hittem nektek, mikor jobbnak mondtátok az Apple térképét, aztán jött a bumm... (Egyszer hiszek, az is égéshez vezet...)
    Egyet viszont nem látok, ha már előtte dolgozott az új iOS térképen a Google, akkor nem tudta, hogy mellőzik? Vagy tudta és azt is, hogy csiki-csuki lesz? Az a baj, hogy nem is érdekel túlzottan ez.

Az érdekel: te se tudsz arról, hogy Apple szeretne mindenben függetlenné válni Google-től? Én nem kérek linket, csak annyit, tudsz-e róla.