• narumon
    #191
    "Hiába ferdítgeted, az iOS-hez se értesz eléggé, bizonyítottad, csak felejtenéd,"

    Miről beszélsz öcsisajt? Amikor nem győztem javítani a baromságaidat, meg azokat az állításokat amit szerinted nem lehet megcsinálni iOS alatt.

    "az Android-ban eltévedsz a saját állításod szerint, a WinMo-t állításod szerint két hétig használtad, de te aztán el tudod dönteni, hogy az mennyire használhatatlan..."

    Hááát egyébként rajtad kívül még senkitől sem hallottam, hogy a winmo jól használható nem véletlenül cserélte le mindenki az első pillanatban amint lehetett, (amit szépen mutat a részesedése is)! Az meg már nem az én hibám ha neked két hét nem elég arra, hogy átláss egy rendszert! Nekem bőven elég volt (ennél kevesebb idő is elég mit szólsz)

    "Mi meg nem kevesen azt is tudtuk jól használni, de azért mi vagyunk a hülyék, mi?"

    Ti meg KEVESEN tudjátok azt jól használni ezt mutatja a részesedése. Ha egy jól használható jó rendszer lenne akkor nem marginális résszel vett volna részt a mobiltelefon piacon!

    "Én nem kezdek el kenyeret sütni, így nagyon rossz a hasonlatod, mint mindig."

    Nagyon jó volt a hasonlatom, hiszen te nem sütsz kenyeret de azért el tudod dönteni gondolom, hogy melyik finom. A pék meg nem akar informatikus lenni csak használni szeretne egy készüléket! Teljesen jó hasonlat volt!

    "Autómat ma is szereltem és sok dologhoz értek, mert talpraesettnek neveltek, vagy mert zseni vagyok, leszarom."

    Szerintem maradjunk annál, hogy zseni vagy! Így a legegyszerűbb mindenkinek!

    "Nem egy pék fórumban fröcsögök, hanem egy olyanban, ami SEMMI misztikusról nem szól, minden magára adó embernek értenie kell a saját eszközeihez."

    És mi a saját eszköze? Egy péknek saját eszköze a dagasztó a sütő a kelesztő, stb. És ha nem érdekli az informatika akkor rögtön lehülyézed - ez nem vall józan észre sem nem hogy zsenire.

    "Tehát továbbra is sült paraszt-gyártással vádolom Apple-t, ezt a te hadakozásod nem befolyásolja."

    Felőlem azzal vádolod amivel akarod, én továbbra is azon termékek mellett teszem le a voksom (nem magamnak) amik minél több ember életébe eljuttatják a "misztikumot". Egyszerűen kezelhető szoftverekkel, hardverekkel.

    "Anyám stílusa ez a mindentől tartás, semmihez nem is érteni akarás, le is hordom érte, ne aggódj. Mert amikor rákényszerül, megoldja, érdekes..."

    Helyes én is próbálom elmagyarázni az enyémnek az ilyen dolgokat - főleg amit érdeke vagy amit használ. Vagy anyósomnak teljesen jól elmutogattam az ipad kezelését azóta is nagyon örül neki, de mélyebben nem érdekli és én ezt tiszteletben tartom, mert ő sem jön oda nekem kiselőadást tartani a fogak tömésének módjáról (fogorvos).

    "Nem értek mindenhez, de sok dologhoz, ha felétek az gáz, az a te bajod. Valamint nem mondtam olyat, amit írsz."

    Nem, mifelénk egyeltalán nem gáz, de ne haragudj most is azt írod, hogy aki 44 dologban profi de azok egyike sem informatika az szerinted hülye és igénytelen és (bármilyen negatív jelző ide behelyettesíthető). Pedig ez nagyon nincs így, csak te ezt nem akarod észrevenni.