• narumon
    #188
    Nem akartam válaszolni de mire végig olvastam úgy érzem meg kell tennem.

    "Erről szól a mai tanítás is, szakbarbárokat képeznek lassan már csak itthon is."

    És én ezzel egyet is értek!

    +Apple-nek is egyik bűne ez, hogy a végletekig leegyszerűsített megoldásokat tol az emberek kezébe és meg is nehezíti, azok dolgát, akik többet akarnak."

    Ezzel viszont sokadjára sem értek egyet, mert én nem abban hiszek, hogy mindenkinek telefon gurunak vagy IT gurunak kell lennie ahhoz, hogy használja a technikát. Ilyet csak egy elvadult guru tud mondani, aki élvezi ezeket - persze meglepődsz ha a másik oldalról lefikáz a pék, hogy nem tudsz úgy sütni mint ő, vagy az autószerelő, hogy miért ülsz autóba amikor nem tudod megszerelni, esetleg az orvos, hogy miért kapsz be gyógyszert ha nem ismered a pontos hatásmechanizmusát sőt nem tudod megműteni magad...

    "Lassan a seggeteket nem tudjátok kitörölni, mert annyira surmók lesztek ezen az úton, de nagy pofával ugattok azokra, akik képesek két enternél többet megoldani, jöttök a hülye, szátokba adott dumákkal, mint M2."

    Ez meg a szokásos fröccsögés a részedről. Egyszer kitaláltad, hogy én nem értek valamihez (Pl WinMo! Mindezt abból szűrted le, hogy azt merészeltem mondani, HASZNÁLAT UTÁN, hogy az egész rendszer egy szar!), és azóta ez a lemez van fent nálad. Garantáltan van néhány dolog a világon amihez nagyságrendekkel jobban értek mint te (igen az egyik ilyen pont az iOS), de ez a te világelképzelésedbe valahogy nem fér bele. Széthasadna a fejed ha ezt az információt be kéne fogadnia. Ne erölködj vele hiszen számtalanszor elmondtad, hogy te mindenhez értesz a világon és mindenhez a legjobban, rajtad kívül mindenki hülye surmó.