• levente68
    #187
    Hát én ezért ezt a szemét fröcsögéstengert nem fogom átolvasni újra, az Installous-ról volt szó, meg arról, milyen könnyű a warez iOS-en, evvel kérkedtetek, mert hát még a warezban is jobnak kell lennie szerintetek a szifonnak....

    Hát, abban sem jobb.


    De tartom, amit mondtam, akinek a warez, vagy egy ROM felrakása magas, annak nem kell megcsinálnia. Mindkettő egyszerű dolog, az a gond, hogy a szándékosan butított nép szerény tagjainak magas. Erről szól a mai tanítás is, szakbarbárokat képeznek lassan már csak itthon is.
    Erről már értekeztem párszor. Ja meg még kismillónyian.
    Apple-nek is egyik bűne ez, hogy a végletekig leegyszerűsített megoldásokat tol az emberek kezébe és meg is nehezíti, azok dolgát, akik többet akarnak. Ezek az egységsugarú j(l)úzerek aztán itt verik a nyálukat, fröcsögnek az Android-ra, ahol nem így megy. Ahol nem egy megoldás van mindenre, amit megszabnak gyárilag.

    Lassan a seggeteket nem tudjátok kitörölni, mert annyira surmók lesztek ezen az úton, de nagy pofával ugattok azokra, akik képesek két enternél többet megoldani, jöttök a hülye, szátokba adott dumákkal, mint M2.