• levente68
    Hát, lehet, hogy TE ezt hoztad be valahol, de messze nem erről volt szó, hanem alkalmazásokról és warez-ről.

Aztán, valóban, akinek egy ROM felrakása hegesztés, annak nem való az Android...

Letöltöd, a megfelelő progiba betallózod és kész. Ennél a JailBreak is bonyolultabb.

Arról már nem is szeretnék újra beszélni, hogy a rengeteg jobbnál jobb főzött ROM élvezete se adatik meg olyannak, akinek ez magas.

Mondjuk, az a gáz, hogy állandóan arról papoltok, hogy milyen egyszerű az iOS használata, aztán arról, milyen egyszerű a JailBreak, meg a warez iOS-en.

Namost, az Android semmivel nem bonyolultabb, csak a végképp ostobáknak, ennek fényében állítom, hogy nem én én vagyok guru, hanem annak kellene csendben maradnia, aki szerint az.

Alapon, a kiadott ROM-mal teljesen jó az összes Android-os és senki nem kapacitál senkit cserére, a hülye duma pedig a "friss Android" megkapására szánalmas. Akinek bonyolult egy ROM csere, az annyira nem ért hozzá, hogy nincs is szüksége rá. Ezt nem bántásból mondom, ez fontos. Ha én ma visszaraknám páromén a Jelly Bean ROM helyére mondjuk a Froyo-t, amivel az SGS-t kiadták, észrevenné, mert más pár dolog, de simán tudná használni arra, amire neki kell. Így van, neki tehát egy szifon is elég lenne... ;o)