• levente68
    #173
    "... en legalabb honapokig/evekig hasznaltam androidot es ugy beszelek. De szamomra ugy tunik, hogy a haterek - nagyreszt - csak idejetmult mende-mondakbol tajekozodnak. ...


    ... Az Installous segitsegevel warez alkalmazasokat tudsz letolteni, de ez ugyanugy mukodik mintha maga az appstore lenne, de logikusan minden ingyen van. Ha a tort alkalmazashoz update jon, meg azt is letolti automatikusan, a tort valtozatot... ennyire kenyelmes es ennek ellenere is tobben vasarolnak iOS-en."


    Mondd csak, mikor töltöttél el Android-on annyi időt, hogy ekkora arccal mondj ennyi marhaságot?

    Az a baj, hogy ha sok idő ez, akkor gáz, hogy ennyire nem vágod, ha meg kevés, akkor nem kéne inkább lapulni?

    Warezban tehát ennyire képben vagy? Kisegítelek, ilyen alkalmazás volt és van Android-ra simán, sőt ennél lényegesen fejlettebb dolgok is. Fontos, hogy SEMMI nem kell hozzá, tehát még ROOT sem. Ahogyan a dobozból kiveszi a dolgozó, egy beállítást tényleg be kell pipálni, de SEMMI több nem kell hozzá. Míg a te jailbreakelt szifonoddal nem okos a szervizt felkeresni... Érted a különbséget már? Kár, hogy itt kell warezsulit tartani, de elmondom, hogy ennél messze magasabb szinten van a warez Android-ra, de nem adnék tippeket.

    Azt le kell azonban szögezni, hogy a más filozófia miatt az Android messze felhasználóbarátabb ezen a téren.

    Azon alapul a más filozófia, hogy Google más forrásokból szedi a bevételeit, ami valóban az ócska fejlesztők halála, nem is fognak hiányozni kipusztulásukkor, vagy az AppStore-ba emigrálásukkor, ahol valóban megveszik az ócska progijukat, míg arra Android-on akár sokkal jobbat találsz ingyen.

    A harmadik láb hiánya miatt meg hagyjátok meg a guglinak az aggódást, magatokat ne emésszétek miatta!