• fapapi
    #33
    Komolytalan: Meddő a vitánk! Használj akkor operát, mint ahogy Mardel is írta, ott nem változik a kezelő felület! Most is csak azt tudom neked javasolni, ne használd se a Chrom-ot, se a firefoxot, és nem kell nyugtató tablettákat szedned! A piaci veszteség nem a kinézetből adódik, és nem is a frissítés az oka :))))))))))
    Ennek borzasztó sok összetevője van, és ez nem a kezelőfelület. Amerikai statisztikákkal meg nem nagyon foglalkoznék a helyedben!

    „Ezért nem terjedt el desktop vonalon a linux” :))))))))))))))))))))

    Szerinted a linux a folyamatos változások miatt nem terjedt el? Az Ubunu linux kezelőfelülete 2 verzióval ezelőtt (ha jól emlékszem) változott Dash-al, de ez is sokkal jobbá tette a felhasználást. Azelőtt folyamatosan ugyan úgy nézett ki. De tegyél fel egy debiánt, 10 éve is ugyanígy nézett ki. A Linuxot önszorgalomból teszik fel az emberek, nincs bent az oktatási rendszerbe, így a nagyközönségnek esélye sincs megismerni, úgynevezett ingyenes oktatás keretein belül. Számtech órán szerintem te is win előtt ültél. Az android pedig alapjában véve azért terjedt el, mert olcsó okos telefonokat tudtak biztosítani az iphone helyett. 10.000 Ft-ért lehetett okostelefonod!

    Az előző hozzászólásodban annyi badarságot hordtál össze, hogy 20 oldalban sem tudnám kifejteni, a fenti leírásom is csak érintőleges, a többit még ennyire sem kommentálnám.

    xyl: A te problémád nem a böngésző hibája, hanem azé a kontár web fejlesztőnek önmagát kijelölő "pisti-é" aki átgondolatlan, hülyeségeket épít egy weboldalba, vagy nem tájékoztatja az ügyfelet arról, hogy ezzel látogatókat veszíthet, mert a megjelenítést akadályozza. Tehát hiába bánok csínján a szavakkal, a hibás a megrendelő, akinek ez kellett, és a „pisti” aki megcsinálta! A HTML5 és a CSS3 technológia, amit a FF-be ha jól emlékszem a 4-es verziótól vezettek be, és a frissítések ezeknek a technológiáknak a tökéletesebb megjelenítésére is vonatkozik. Ez pedig a felhasználókért van, mert szabványos egységes megjelentetés lesz. Ha a web fejlesztők, képesek lesznek nem a flash, quicktime, silverlight technológiákat elfelejteni, akkor a te problémád is megszűnik, mert a HTML5 és a CCS3 megjelenítéséhez nem kell kiegészítő!

    willcox: A frissítéseknek ez a hátránya, hogy a kiterjesztések nehezen követik. Viszont érdemes folyamatosan ellenőrizni, mert ezeket is fejlesztik, nekem is volt ilyen problémám de sikerült már a saját kiegészítőimnek is utolérni a verziót!