• Tigristank
    #38
    Húha, most akkor még sem tekinted lezártnak a témát?
    Ezt az idézetet most minek linkelted be nekem? Az a baj ezzel, ha úgy gondolod, hogy mindez igaz rám, akkor tökéletesen rád is illik, csak vissza kéne olvasnod a kommentjeidet. Ki sértegetett kit? Nem te írtad, hogy looser? Légyszíves cáfold meg, ha nem! Szövetséges keresése? Nem veszed észre, hogy eddig magam is megvédtem a sz*rságaidtól a saját véleményem? Vagy szerinted nem lehet egyetérteni 1 számomra tök ismeretlen személlyel? Mindenesetre ezzel a bemásolt Vol Jin hozzászólással sikeresen érveltél saját magad ellen, gratula! :)

    Oké, szerinted szinte mindenben tévedtem, de észérvek sehol. Akkor biztos nem te írtad, hogy "bullshit, looser", "bologato kutya", majd utána hogy "patronizing hangnem"... Te tényleg ennyire nem veszed észre, hogy miért írtam abban a stílusban? Szomorú vesztes, hát igen, tényleg az vagy, megint a "másokat lenéző, veszíteni nem tudó, GYEREKES, nekem mindig igazam van, kisebbségi istenkomplexusod" ("itt mindenki looser rajtam kívül") jött elő, ami 10 évesen még oké, de felnőtt embernél már ciki... szerintem kezeltesd.
    (Ez a sore looseres példád is nevetséges, mint írtam, korábban elismertem, hogy igazad volt, most is azt tenném, ha az lenne, de élj csak a tévhitedben, és másold csak az angol "szakkifejezéseket"... a hangnemről meg előbb talán a saját szüleidnek véleményét kellett volna kikérned, és nem az enyémeket említened (nem én kezdtem looserezni). Az már csak hab a tortán, hogy azt írod, hogy a "tobbi itteni looserre kell hivatkoznom", de azt nem veszed észre, hogy a hozzászólásod első bekezdése kire való hivatkozás...) Na ennyit rólad!