• Tigristank
    #36
    Gyökeres témaváltás? Ez minden volt, csak az nem. Szimplán te csak szűken tudsz értelmezni dolgokat, és ez a te korlátozott képességeidet jelzi kisbarátom. Nem ártott volna általános iskolában megtanulni rendesen olvasni. :)
    De amúgy mindenre van 1 linked, légyszi rakjál már be erről is 1 linket, hogy nyelvtanilag 1 mellékmondat miről szólhat és mire vonatkozhat.
    Mint már említettem tök érdekes, hogy rajtad kívül mindenki más értette, amit én írtam, nem kötött bele senki, és most nem az általad lenézett "bologato kutya"-król beszélek, hanem érted, SENKI nem írt kötekedő hsz-t, még a más témákban veled azonos oldalon állók (a te szavaiddal élve ugyanolyan "bologato kutya"-k) sem.

    Vol Jin: totálisan igazad van egyébként. Az a vicc, hogy kb. 2 hónapja vitatkoztam vele 1 témában, amit aztán a linkjeivel igazolt, majd elismertem, hogy igaza van, én hibáztam. Most ő hibázott, de ez az ember sajnos nem tud veszíteni, ehhez pedig társul 1 kisebbségi komplexus is, ami automatikusan előjön, amikor ő kerül alárendeltségi szerepbe. Ebben az önvédelmi helyzetben pedig megpróbál mindenki mást kizárni ("már legyőztem őket, ők nem számítanak a mi vitánkban") és lenézni ("bologato kutya" + "looser"), majd aztán még ő szól be, hogy a "patronizing hangnemet tartsd meg a kozeli csaladtagjaidnak". Na igen, tipikus gyerekes viselkedés...