• lordsithlord
    #43
    A lényeget nem érted. Elindultak egy irányba (saját architectura), majd rájöttek, hogy baromi drága, így átálltak az Intel oldalára (mondván, hogy ők teljesítményben messze felülmúlják az ARM procik teljesítményét), azaz megalkottak egy full új irányvonalat (ami nem mellékesen az igazi Apple éra halála lett). Most megint kitaláltak egy új irányvonalat, azaz nem a teljesítményt vették alapul, hanem a fogyasztást (nem tagadható, hogy az ARM jelenleg fogyasztásra jobban optimalizált, bár tény, hogy ez ügyben az Intel is igen komoly lépéseket tett mostanra). És erre mondtam, hogy ha így haladuznk, akkor hamarosan vissza a Start mezőre lesz, azaz megint előveszik a kb. 15 éve eldobott irányvonalat és ismét saját procikat gyártanak.

    Elindulnak egy ösvényen, kihoznak belőle valamit, aztán gondolnak egyet és full új irányvonalat akarnak felvenni. Ez nem éppen egy tartós és előrelátó tervezetnek tűnik.

    Megjegyezném, hogy ez az "utálod az Apple termékeket" a problémám erős lesarkítása és ha el is olvasod, amiket írok (nem csak visszavakerálsz), akkor tudhatnád, hogy nem feltétlenül a termékeikkel van bajom, hanem az árképzésükkel és úgy nem mellékesen az egész cég vásárlókkal és a konkurenciával való igencsak undorító viselkedésével. De ezt ugyebár jópárszor leírtam.

    A magán véleményedet pedig nyugodtan megtarthatod magadnak, mert mint már említettem, erre is biztos találsz valami gyönyörű angol kifejezést, hogy milyen kommunikációs hiba is az, amit folytonosan elkövetsz...