• sempron07
    #11
    mousee - nem hiszek neked :D (Sajnos a rossz tapasztalataim miatt mondom csak ezt az említett telefonokkal, de örülök, hogy neked megy annyit.)
    Hozzám folyamatosan hozzák ezeket, hogy mentsem meg, van, hogy egyet se, de legfeljebb 2 napot bír az akksijuk. Frissített gyári 2.3 vagy CM7 + Akkumulátor kalibrálás-sal, 0 háttérfolyamattal, minden kikapcsolva - kevés telefonálással és használattal se hallottam még, hogy valakinek 5 napnál tovább bírta volna.
    (A saját Motorola Defym, ami híres a jó akksijáról, IS csak 4 napig húzza, ha nem igen piszkálom - bár nekem a Wifi aktív, ha oldom a képernyőt egyből kapcsol - )

    Az egyik legnagyobb problémám a GPS-em akkumulátorával volt még anno. 3 hónapos volt, és kb. 10 percet bírt már csak az akksija.
    Visszavittem garanciaszervizbe, a pasas mondta, hogy "áhh, ezek töltőről működnek amúgy is"... előtte mutattam meg neki, hogy teljesen fel van töltve - lehúztuk, bekapcsolta, másodpercenként 10%-ot fogyott az akksija!!! :D
    - És máris vette be gariba -

    Androidnál már nem lehet ezt eljátszani, még a drágább telefonok is ki-ki tudnak fogni egy rossz akkumulátor konstrukciót, hiába minden beállítás, nem tart sokáig.

    A kedvenc tünetem: 2 db ugyan olyan Alcatel OT.. (Telenor) telefon a családban.
    Szoftverfrissítés előtt, 2.2-es android, már MINDEN kikapcsolva, éjszaka lehúzták a töltőről, reggelre 40-30%-ra merülve...
    Mind2-n szoftverfrissítés (gyári 2.3), akksikalibrálás, az egyik most már kibír 3 napot is akár, a másiknak még mindig semmi változás.
    Néha jó kedve van, és kibír másfél napot, ha nem használják.

    De a Telenornál is kinevettek, hogy elvileg én nem értek a telefonhoz, és az azért van, mert ANDROID. (Na persze...)