• mousee
    #10
    Csak a saját tapasztalatomat írtam le, nem vagyok szakértője a témának, csak azt látom hogy engem mindenki kiröhög hogy ezeket a kis szar telókat szeretem, és eszem ágában sincs lecserélni őket.

    A kijelző témához annyit tudok hozzárakni, hogy mindkét telón automatikus a fényerősség, bár tény, hogy nem egész nap a telefonomat nyomkodom, viszont sokszor nagyon jól jön az a kis kényelem, hogy a zsebemből bármi infót elkőkaparok, most már ugye "hangalámondásossan" :D
    Okostelót én azért vettem, hogy legyen min netezni utazás körben, zenét hallgatni, youtube-ozni, FB-ra/G+-ra benézni, pár filmet/sorozatot megnézni útközben, levelezésemet lássam, legyen egy navi kütyüm, és hogy tudjak pár idióta logikai játékkal játszani. Ami utána jött az a fuellog kategóriás hasznos appok, de ennyi :)

    És ezeket tudja, sokáig megy, teljesen jó :) Nem bántam meg, és egyedül egyszer fordult meg a fejemben egy csere, az pedig egy xperia mini pro lett volna a qwerty miatt. De bejött a google voice search, azóta már beszélgetek a telefonommal, és igaz hogy néha születik pár egyedi SMS, de napról napra egyre jobban ért a kis bétaterminátor :)