• usersg
    #30
    "Biztosabbnak tuno platform? Micsoda, a linux? Ne rohogtesd ki magadat."

    Ezt szajkózzák a hozzád hasonlók már a 2000 -es évek előttől, és mégis közben kinőtt a "földből" pár cég aki opensurce -ra alapoz, és minden jelentősebb platform is használható vele. Ma már nem lehet azt mondani hogy a *nix valami kis hobbi project lenne, a redhat pl betegre keresi magát vele, a google és társai szintén. Mi az a terület, ahol csak ms használható? Mondd meg nekem. Az adobe -nak köszönhetően a multimedia piacon még valóban van lemaradás, de talán ez az utolsó. Irodai munkától kezdve a szervereken át, a software fejlesztésig mindenre alkalmas. A fél évenként kihányt gagyi minőségű buguntu szerű képződmények nem jellemzik az egész platformot, így ha azokból ítélsz, akkor tévúton jársz.
    Nem vagyok én microsoft ellenes, inkább a túlzottan központosított, dolgokat nem szeretem, de pl a windows 7 -et kifejezetten szeretem. Kellemes darab, talán a legjobban működő ms OS amit valaha kiadtak a kezükből. A 8 -as viszont egy hulladék. De ez már egy másik téma.

    Egyébként 2012 -ben platformfüggetlennek lenni talán a legjobb ötlet amit egy fejlesztő csak kitalálhat, hiszen elég képlékeny a software piac, és nem árt ha ide oda ugrálhatsz anélkül, hogy mindent az ég világon újra kellene írni.